Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Ralph van Oosten ‘Man of the Match’

Natuurlijk gaat het bij voetbal vooral om de teamprestaties en het halen van resultaten. Maar bij de thuiswedstrijden van SJC is er ook dit jaar weer extra aandacht voor de individuele prestaties van SJC-spelers binnen het team. Waarbij er bij de keuze van deze speler samenwerking is met de balsponsor van de betreffende wedstrijd. De met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Purmersteijn was Chinees restaurant Ko Sing uit de Kerkstraat de balsponsor. En opnieuw was er de conclusie dat er duidelijk een teamprestatie was geleverd. Maar toch werden er na de wedstrijd in de sponsorlounge 3 spelers extra in het zonnetje gezet. Aanvoerder Jordy Groot en doelpuntenmaker Tom Duindam kregen met respectievelijk een 3e en de 2e plaats de verdiende waardering.

‘Man of the Match’ werd deze keer de overal inzetbare Ralph van Oosten. Die veel waardering genoot voor de rol die hij in de wedstrijd vervulde op het middenveld. Aan hem overhandigde gastvrouw Monique Gorter de waardencheque van 100 euro.

De gekozen spelers krijgen bij een verkiezing punten toebedeeld zodat er een ranglijst kan worden samengesteld. ‘Man of the Match krijgt drie punten en de nummers 2 en 3 respectievelijk tee en een punt. Na de thuiswedstrijd tegen Odin ’59 op zaterdag 19 oktober zal er dus wederom een ‘Man of the Match’- verkiezing zijn.

Bestuurslid commerciële zaken Richard Verëll verduidelijkte nog even dat deze cheque beschikbaar is gesteld door voetbalreisen.com samen met sportkampen.nl. De organisaties waarmee wordt samengewerkt bij het organiseren van het jaarlijkse trainingskamp.