Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Even voorstellen: Max Boxmeer

Max Boxmeer
Leeftijd:                20 jaar
 
Jeugdopleiding :    vv Noordwijk tot JO15
Clubs :                   vv Noordwijk , SJC
Positie:                  links middenveld 
Favoriete voet:      rechts
 
Max Boxmeer komt niet uit een echte voetbalfamilie maar iedereen in Noordwijk kent natuurlijk zijn Opa. Dat is Herman Honsbeek, sportman puur sang, die via het Leidse UVS bij vv Noordwijk kwam en als notarisklerk kennis maakte met veel dorpsgenoten. 
 
Max heeft sinds kort een vaste baan bij van Wezel Accountants. Waar hij naast het uitvoeren van de werkzaamheden bovendien een opleiding krijgt in het vak accountancy.
 
Max blijkt echt een gedreven sportman en trainen is wat hem betreft een tijdsbesteding. 
Twee keer in de week voetbaltraining noemt hij het minimum en hij brengt zo wie zo ook enkele keren per week een bezoek aan de sportschool. 
Hij noemt als zijn sterke eigenschap op het voetbalveld zijn startsnelheid waardoor hij zijn tegenstander in de eerste paar meter vaak te snel af is. Hij staat te boek als rechtsbenig maar stelt met nadruk dat hij in de praktijk tweebenig is.
 
Het recente kampioenschap met het 2e elftal was natuurlijk een hoogtepunt maar Max heeft het kampioenschap met SJC en JO17 tegen rivaal vv Noordwijk alsnog mooier ervaren. 
Omdat hij als afgewezen talentje in die wedstrijd met 4 doelpunten zijn stempel drukte en heel duidelijk zijn revanche kon halen.
 
Ook Max ervaart de spelersgroep als gezellig en in voor grappen grollen maar benadrukt dat alles erop gericht is om samen serieus de wedstrijden te spelen en daarin optimaal te presteren.