Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Een onvergetelijke avond

De muziek zwelt aan. Alle spelers van de Breektraining worden verzocht op te gaan staan. Dorus neemt de microfoon en kondigt een verrassende gast bij onze Breektraining BBQ aan.

Met kippenvel, emotie, verbazing en blijdschap komt onze voetbalvader Gerard Brekelmans (84) binnen. Een groter plezier kan ons niet worden gedaan.

De avond wordt, naast de overheerlijke barbecue en een klein drankje, verdiept en illuster door enkele bijzondere voordrachten.

In de BreekBingo, gedichten en persoonlijke onthullingen wordt eens te meer duidelijk dat de Breektraining een heel bijzondere groep is. Of je daar nu al 30 of pas 1 jaar lid van bent, het is een groep voetbalvrienden die met humor en respect iedere vrijdagavond het mooiste spelletje van de wereld speelt.

Maar niets overtreft vanavond de aanwezigheid van de Breek. Hij heeft ons, met zijn tomeloze positieve insteek, van 1963 tot 2010 onder handen genomen.

En vanavond is hij voor het eerst sinds zeer lange tijd aanwezig op zijn SJC. Hij geniet van de aandacht, het eten, een fanta en het prachtige complex. Deze week 84 geworden en een groter cadeau kon hem en ons niet worden geschonken.

Breektraining 2024