Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

​SJC 2 bereid zich serieus voor op komende competitie

In navolging van de eerste is nu ook de 2e selectie heel serieus begonnen aan de voorbereiding op de competitie. Zaterdag 10 augustus was de bijna complete groep bijeen om onder leiding van trainer Steven Hartevelt hard te gaan werken aan de basisconditie.  Ook voor het 2e elftal is er natuurlijk een oefenprogramma waarmee op dinsdag een begin werd gemaakt met een wedstrijd tegen ‘Noordwijk O23’.  Trainer Steven Hartevelt toonde zich na afloop tevreden. Hij zag vooral de eerste helft een goed spelend SJC. Hartevelt: ‘De 2e helft werd duidelijk dat we enkele weken trainingsachterstand nog moeten wegwerken. De spelers van Noordwijk bleken toch wat fitter te zijn dan mijn groep.’
De wedstrijd eindigde overigens in een 2-2 gelijkspel. Het tweede blijft 2x per week trainen en voor hen volgen nog oefenwedstrijden tegen Rijnsburgse Boys O23 en Katwijk 2.
 
Voor de bekerwedstrijden is SJC 2 ingedeeld in een poule met Lisse 2, Foreholte 2 en Noordwijk 2. Tegenstanders van formaat dus. De eerste bekerwedstrijd is op 31 augustus met vervolg op 7 en 14 september.